29/5 kl. 14.30 – 17.00 – Det svåra samtalet

Alla måste vi ibland genomföra besvärliga eller svåra samtal – med kolleger, anställda, kunder eller med våra närmaste.  I denna interaktiva workshop börjar vi med att sätta fingret på vad som kan vara svårt, och varför vi upplever det så.

Med hjälp av EFT får du tillfälle att förbereda dig både mentalt och känslomässigt, så att du inte längre behöver gruva dig eller undvika ”det svåra samtalet” utan i stället skapa förutsättningarna för en konstruktiv dialog.

EFT är ett kraftfullt verktyg för balans och välbefinnande som kan användas i många andra områden av livet, inte bara för att sudda  ut onödiga rädslor. Känner du inte redan till EFT kan du läsa mer på www.eftscandinavia.se

Kursledare: Iréne Ödmark-Hall, Stresshantering & Positivt Lärande, EFT-terapeut och lärare i mental träning.
Lokal: Padmé, våning 1
Anmäl dig till: cecilia.cederlund@leia-accelerator.se

Kostnadsfritt


WordPress – Du har tillfälle att vara med på wordpress kurserna varje torsdag kl 8.30.

Konstutställning i Maj
Carin Hedlund – ställer ut vackra akvareller.

Konstutställning i Juni
Per Vesterlund –
Jag heter Per Vesterlund och är en Norrbottning som numera kallar Umeå hem.

Under tiden September 2010 till April 2011 tillbringade jag totalt sex månader i Botswana. Jag arbetade i ett projekt med att starta upp en rehabiliteringsenhet för ryggmärgsskadade vid Princess Marina Hospital i Gaborone. Det är det största statliga sjukhuset i huvudstaden. Jag försökte att alltid ha med mig kameran under min vistelse där nere. Både under veckodagar och under de utflykter vi gjorde på vår lediga tid. Att ha med kameran på en safari är väldigt tacksamt som fotograf och kanske lika irriterande för de andra i safarijeepen som inte fotograferade.

De bilder jag ställer ut här är bara ett urval av mina bilder som visar delar av min tid i Botswana, genom min kameralins.