Jag heter Erik Schampi och är född i Umeå 1965. Mitt målande har legat i något slags ”stand by-läge” under många år, men börjat ta fart de senaste åren. Fortfarande är det dock enbart en fritidssyssla, jag arbetar heltid som sjuksköterska. Mina motiv varierar mycket, men jag tycker om att måla i lager. Måla och måla över, där allt inte alltid ser riktigt färdigt ut. Jag använder mig ibland av collageteknik där jag syr och limmar på dukarna. Det är fint när det är lite trasigt. Jag gillar de fula julgranarna bäst. Rost är vackert. Jag lyssnar hellre på Tom Waits än på Michael Buble´.
Detta är min första utställning. Den har inget tema. Vissa tavlor är gjorda för något år sedan, andra är nygjorda. Kontakt: erikschampi@gmail.com Mobil: 076 803 57 38

Vernissage fredag 7 oktober kl 15-17.

erik-schampi