Konferera hos Leia Vision

Välkommen att konferera hos oss. Vi erbjuder ett vackert konferensrum högst upp i det anrika huset från 1908. Med utsikt över en stor del av parken på Umestan och med centrala och västra Umeå utanför fönstren välkomnar vi era mötesdeltagare.

Vi kan erbjuda plats för upp till 50 personer i biosittning eller 34 i skolsittning. Lokalen är utrustad med Wifi och den senaste tekniken för presentationer. Det finns även möjlighet till grupprum.

Det är lätt att ta sig hit med buss, bil och cykel och det finns utmärkta parkeringsmöjligheter. Endast tio minuters promenad från tågstationen.

Konferenslokalen

Vi erbjuder plats för upp till 50 personer i biosittning och 34 i skolsittning. Konferensrummet är utrustat med Wifi, projektor, SMART-TV samt Whiteboard och blädderblock.

Fika, lunch och middag

Vi ordnar också fika åt er. Vår frukostbuffé till förmiddagsfikat är populär. Vi kan även servera färdigbredda mackor. På eftermiddagen kan ni välja mellan gofika och en nyttigare sockersnål variant med frukt och choklad.

Vi samarbetar också med en lunchrestaurang på området.

Det där lilla extra…

Vi rekommenderar varmt att göra det där lilla extra till er konferens. Vi kan då till exempel erbjuda:

  • Inspirationsföreläsningar
  • Stadsvandringar
  • Estradcoachning
  • Moderator och processledning.

Vi kan också hjälpa till med marknadsföringen av arrangemang via vår Facebook-sida.

Kontakta oss för offert

Kontakta Lena och hör mer om vad vi kan erbjuda. Hon visar lokalerna för dig och skriver gärna en offert utefter dina önskemål.

För mer information och visning, kontakta:
Lena S Pettersson
lena.sp@leiavision.se
Tel: 073-553 47 38