Med anledning av att Leia företagshotell AB fått projektmedel för integrationsprojektet Luminara, anställer vi en projektledare. Projektet vänder sig till nyanlända kvinnor och till långtidsarbetslösa utlandsfödda kvinnor och har som huvudmål att korta tiden fram till egenförsörjning.

Anställningen är 65% av heltid och pågår till 2018-10-31. En förlängning kan bli aktuell. Tillträde omgående. Tjänsten går bra att kombinera med till exempel eget företagande.

Som projektledare leder du projektet mot uppsatta mål. Du ansvarar för projektdeltagarnas utveckling. En stor del av uppdraget innebär rekrytering av deltagare med många kontakter med myndigheter och föreningar. Du kommer att arbeta direkt under företagshotellets driftansvariga som har samordningsansvar för företagets projekt. Till din hjälp har du också två projektassistenter som vardera arbetar halvtid.

Du ska ha erfarenhet av projektledning och coachutbildning. Vidare ser vi att du har intresse och erfarenhet av integrationsfrågor/arbete och någon genuskunskap.

Du har kontakter hos arbetsförmedling, kommun och gärna även länsstyrelse. Du har också många arbetsgivarkontakter och är van vid att skaffa praktikplatser. Du bör ha ledarerfarenhet. Det är meriterande om du förutom svenska och engelska kan kommunicera på ännu ett språk t.ex. arabiska. Det är meriterande om du också har en grundläggande kännedom om socialt företagande och egenföretagarerfarenhet.

Du är en person som lätt skapar och behåller kontakter. En öppen person som tycker om att jobba med människor.

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Skicka ansökan till lena.sp@foretagshotellet.se senast 2017-01-20, men gärna så fort som möjligt, då intervjuer sker löpande.

 

_DSC9432

EU_flagga