Decembers utställare berättar om sin konst:

Jag heter Anna Grundström är 47 år och bor i Täfteå. För två år sedan bestämde jag mig för att lämna tryggheten och vardagen för att jobba med det som gör mig lycklig. Jag har skapat mitt eget varumärke som heter Underdog. Jag designar posters och målar akryltavlor där själva budskapet är hjärtat i konsten och är menade för att beröra människor och ge styrka och hopp i vardagen.

Jag älskar design och skapandet har varit en stor och viktig del av mitt liv. Mitt formspråk står för alla människors olikheter där färg, kön och tillhörighet har suddats ut.

Jag är en minimalist på det viset att jag älskar skarpa kontraster och rena linjer med få men rena färger. Framförallt målar jag med svart, grått , vitt och beige. För att ändå skapa en dynamik i mina verk jobbar jag med mycket struktur.
Hemsida: www.underdogdesign.se
Instagram: newartbyunderdog