579127_598691613492728_1551362427_nOkej, så den första frågan jag ställde mej själv när jag hörde talas om Leia var: Vad är ett företagshotell? Så jag tänkte försöka förklara det för dom som inte är helt insatta.

Det är egentligen ganska enkelt, det är som ett vanligt hotell, fast för småföretag 😛 Det finns kontor att hyra för “gästerna” och hotellet står för gemensamma ytor och reception. Det är en fantastisk idé!

Tänk dej att du startat ditt egna företag, det är lite kämpigt i början men istället för att jobba hemifrån (och inte riktigt ha nån anledning att ta på sig andra kläder är pyjamasbyxor och myssockar) så hyr du in dej på ett företagshotell. Nu kan du sitta på ditt kontor och veta att det finns reception, konferensrum och fikarum tillgängliga för möten, det finns en hel korridor med människor att diskutera problem med, fika med och peppas av. Vaktmästeri finns så lokalerna är fria från leksaker, böcker och odiskade tallrikar, det finns ingen hund som gnäller och vill ut eller lockande tv-spel. Du kan fokusera helt på ditt företag helt enkelt!

Har jag övertygat dej? Företagshotell är typ awesome! 😀

Terese